Фенклубът на Левски призова своите привърженици да подкрепят баскетболният Левски

...
Фенклубът на Левски призова своите привърженици да подкрепят баскетболният Левски
Коментари Харесай

Фенове с призив: Да подкрепим Левски Лукойл в Ботевград

Фенклубът на Левски прикани своите последователи да поддържат баскетболният Левски Лукойл в Ботевград на следващия ден. Отборът ще се изправи в следващ мач за купата против Балкан (Ботевград). Финалната серия е с резултат 1-1 победи, а третата среща е в Ботевград в неделя от 18 часа, мач ще има и във вторник. За да завоюва Левски Лукойл шампионата трябват две победи.
От Националния клуб на последователите разясняват, че на баскетболистите на Тити Папазов ще им бъде извънредно мъчно, тъй като ще се изправят против добър тим и почитателите на домакините. Те ще имат шествие преди мача и дават обещание да изпълнят залата, с цел да стане кошмарна ситуацията за съперниците.
„ Наказват Левски за ненормална конюнктура на терена и отвън него.А естествена ли е тази конюнктура на терена и отвън него на полуфинала за Купата?!”, питат от Националния клуб на последователите. На уеб сайтът си те са качили видео клип, в който „ невинните” от Балкан, както ги назовават сипят обиди против треньора на Левски Лукойл Тити Папазов и нахлуват на терена.
Феновете настояват, че Българската федерация по баскетбол в никакъв случай не се е осмелявала да накаже ботевградската агитка. Припомняме, че след мач сред двата тима и ексцесии федерацията санкции Левски Лукойл с 8000 лв. и един домашен мач без аудитория.
„ На тях им разрешават всичко – да изскачат на терена, селския им кмет да се разправя с реферите, да псуват Светинята Левски! Каквото повикало, такова се обадило!”, безапелационни са ултрасите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР