Фенклубът на баскетболния шампион Балкан създава организацията в подкрепа на

...
Фенклубът на баскетболния шампион Балкан създава организацията в подкрепа на
Коментари Харесай

Феновете на БК Балкан ще помагат на самотно живеещи и под карантина

Фенклубът на баскетболния първенец Балкан основава организацията в поддръжка на акцията на Община Ботевград за самотно живеещите възрастни и лица сложени под карантина. БК Балкан също ще поддържа самодейността, оповестяват от клуба.

От през днешния ден Общината основава организация за закупуване на хранителни артикули от първа нужда и лекарства, изписани с рецепта, на самотно живеещи възрастни хора без близки, както и на лица, сложени под карантина от органите на граничния здравен надзор, за които са постъпили данни в Общинска администрация - Ботевград, за интервала на оповестеното изключително състояние (до 13 април).

"Всеки, който желае да поддържа самодейността на Община Ботевград и да се включи към организацията на почитателите, може да се свърже с ръководителя на Фенклуб "Балкан " Видин Велчев на тел. 0886259957. Ние призоваваме в самодейността да се включат единствено хора, които нямат никакви признаци на вирус и да съблюдават всички ограничения за предварителна защита от заразяване с COVID-19 ", се споделя в известието на баскетболния клуб./БТА

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР