Фенклуб Ултрас Радомир учреди стипендия за подпомагане на млад талант

...
Фенклуб Ултрас Радомир учреди стипендия за подпомагане на млад талант
Коментари Харесай

Фенове на Левски с редица благотворителни инициативи в подкрепа на клуба

Фенклуб Ултрас Радомир учреди стипендия за подкрепяне на млад гений от Академия Левски, оповестиха в формалната страница на " сините " във Facebook.

Ръководстовото на клуба изрече признателност и на концерн " Синя България ", който оборудва ъгъл за гледане на футболни мачове в общежиитието на Академия Левски.

Ето какво оповестиха 26-кратните първенци:

" Левскари,

Фенклуб Ултрас Радомир, част от Ултрас Левски, учреди стипендия за подкрепяне на млад гений от Академия " Левски ". Целта на последователите е самодейността да придобие по-голяма известност и да откри повече съидейници измежду " синята " общественост.

Тази самодейност е следващата помощ, която последователите оказват на Детско-юношеската школа на обичания клуб.

Тръст Синя България оборудва ъгъл за гледане на футболни мачове в общежиитието на Академия " Левски " с мека мебел и тв приемник. Фенклубовете Torcida Kyustendil, BAD BLUE BOYS BLAGOEVGRAD, Завинаги сини, Blue Boys Петрич и Blue Brothers Simitly - BBS, част от Национален клуб на последователите на Левски София (НКП), на два пъти в границите на няколко месеца осигуриха подготвителни принадлежности за потребностите на Академия " Левски ". Фенклуб Сдружение Сини Сърца / Blue Hearts Association също оказват финансова помощ на млади гении от школата на обичания клуб.

" ПФК Левски " изрича своята откровена признателност към членовете на " Ултрас Радомир ", че за следващ път демонстрираха силата на левскарския дух и способстват за развиването на децата на " Левски ".

САМО ЛЕВСКИ ".
 Станимир Стоилов: Няма да се обръщаме към българския пазар
Станимир Стоилов: Няма да се обръщаме към българския пазар

Краев би трябвало да си реши дали желае да прави крачката към Левски, разяснява Мъри
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР