Фенките на Владо Карамазов почти всяка вечер могат да гледат

...
Фенките на Владо Карамазов почти всяка вечер могат да гледат
Коментари Харесай

Всички Чухме За Ади Радева, Но От 8 Януари Всяка Вечер По Нова Тв Ще Гледаме И Най-Желаният Български Актьор! Новата Звезда В Ефира Ще Е Самият

Фенките на Владо Карамазов съвсем всяка вечер могат да гледат обичания си артист – написа в. „ Уикенд “. От 8 януари по Нова тв потегля историческата сага „ Дървото на живота “, в която артистът е в ролята на един от братята – Панто. Сериалът по трилогията на Владимир Зарев „ Битието “ беше сниман преди няколко години за към този момент несъществуващата ТВ7, а в този момент ще се върти всеки делник от 20 часа в ефира на Нова тв – отбелязва изданието.

В историческата сага функциите извършват Христо Шопов, Башар Рахал и Моньо Монев, сестра му е Койна Русева, родители са му Мария Каварджикова и Йосиф Сърчаджиев. Във кино лентата вземат участие и Теодора Духовникова, Йосиф Шамли, Луиза Григорова, Васил Банов, Анастасия Ингилизова и други

Около Владо Карамазов има още една вест – той разгласи и че счита да се заеме със независима продуцентска активност, отвън спектаклите, които продуцира и играе с приятелите си Захари Бахаров и Юлиан Вергов и компанията им „ Трите мечки “.

„ Имам някакъв опит като продуцент, само че Евтим Милошев ще ми помогне нещата, които ще върша оттук насетне, да са по-мащабни “ – загатна артистът. Така Владо Карамазов удостовери информацията на изданието от преди няколко месеца, че всяка от „ трите мечки “ счита да се заеме със свои лични планове и да поеме по личен път.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР