Фенката на британската певица Адел, която бе сред първите, които

...
Фенката на британската певица Адел, която бе сред първите, които
Коментари Харесай

Фенка на Адел разкри с колко килограма се е стопила звездата

Фенката на английската певица Адел, която бе измежду първите, които постна фотография на фрапантно отслабналата изпълнителка, показа любопитни детайлности от срещата им, оповестяват международните медии.

19-годишната Лекси Ларсън инцидентно срещнала идола си в един от заведенията за хранене на остров Ангуила. Певицата била там дружно с другари и изглеждала доста щастлива.

Потресаващи СНИМКИ, на които Адел е неузнаваема!

„ Каза, че е отслабнала към 45 кг. и сподели, че това е безумно положителен опит. Изглеждаше щастлива и доста уверена в себе си”, споделя 19-годишната Лекси, представена от pagesix.com.

wait adele looks way too skinny here should we get worried? pic.twitter.com/5HkxQpJwgM
— andrea (@witnessandrea) 4 януари 2020 г.
Тя прибавя, че Адел отказала да се снима, тъй като дружно с нея бил и 7-годишният й наследник. Това обаче не й попречило да се причисли към компанията на Лекси, а малко по-късно поканила и приятеля си Хари Стайлс.

Като цяло диалогът траял към 15-ина минути. Адел се интересувала от студентския живот и задавала въпроси на Лекси.
Припомняме, че 31-годишната Адел стартира да слабее преди към година, незабавно откакто заяви пред медиите, че се разделя с мъжа си Саймън Конеки.

Според професионания инструктор по пилатес Камила Гудис певицата се е вталила толкоз доста с помощта на диета, защото не обичала физическите извършения.

Тайната падна: Ето по какъв начин Адел отслабна толкоз доста

Запознати настояват, че тайната на Адел се крие в пилатеса, понижаване на използването на захар и специфична сиртфуд диета.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР