Фенка на предаването Женени от пръв поглед“ извади кирливите ризи

...
Фенка на предаването Женени от пръв поглед“ извади кирливите ризи
Коментари Харесай

Скандални разкрития за Светозар Филипов от „Женени от пръв поглед“ излязоха на яве! Защо го наричат ИЗМАМНИК?!

Фенка на предаването „ Женени от пръв взор “ извади кирливите ризи на възрастния участник Светозар Филипов и даже го упрекна, че лъже за публичното си състояние, научи HotArena.

Както стана ясно от последните епизоди на риалити формата – той и брачната половинка му Таня изживяват рецесия в късия си брак. Светозар се държи необичайно с нея и два дни съблюдава цялостно безмълвие. Запитан от жена си каква е повода за това – той й насочва укор, че е „ спряла половия им живот “.

Аз би трябвало да повеждам сексуален живот. Има и такива, които и без гащи ме желаят “, продължи Светозар.

В последния епизод двамата честваха Свети Валентин, а с цел да накаже още повече своята обичана, Филипов й подари не сантиментален подарък, а фазомер.

Зрителите започнаха да заемат страната на Таня и да сипят рецензии към държанието на Светозар. Дори се откри потребителка, която твърди, че мъжът е лъжец, който лъже кой е в действителност.

Филипов е един лъжец, с афинитет към телевизионни изяви. Въпросният не е нищо друго с изключение на скитник, несретник и самозванец! Защо вместо да лее дебилизма си не изясни, че употребява ефирното време, с цел да разпространява подправената си скалъпена личност и съпровождащите я проблеми? Защо са подведени всички, че е притежател на къща в Симеоново, като той единствено краткотрайно я населява - жест на отзивчивост към мизерното му битие? Защо твърди, че има парцел по бащина линия, който му е непозволено лишен? Защо употребява предаването, с цел да упражнява операциите си по отношение на правораздаването в страната, злоупотребява с медийното внимание, с цел да ръси клюки! Защо не изясни по какъв начин от основател на фондация “Български манастири и църкви ”, за какъвто се е самотитулирал, минал през дежурен протестиращ в редица противоречиви проблеми и схеми, е стигнал до " специалист по сигурност на храните "??? Защо се подвизава и показва години наред като правоприемник на Екзарх Антим Първи, като той в никакъв случай не е имал потомци?

 

ЛЪЖИ! Лъжи и единствено неистини! Болен човек с заболели мечти...

 

Този мъж е цялостен лъжец! Истината е, че е паразит, който си търси правоприемник, а не жена и брачна половинка!!! Интересно за какво като женен живее в апартамент на продуцента на предаването? Дори да е подвел феновете, хората от екипа на предаването и всички забъркани до допускането му в ефир, този човек ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОДВЕДЕН ПОД СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ! “.

Негативизмът от страна на почитателите на „ Женени от пръв взор “ към Филипов идва и от това, че напълно скоро е бълвал обиди по адрес на Таня от профила си във Facebook. Разкривал е и неща за продукцията, което е безусловно неразрешено по контракт. Към днешна дата всичко е изтрито и съвсем нищо не може да се прочете в профила му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР