Фенка на Ливърпул, която отказа да приеме различни огромни оферти

...
Фенка на Ливърпул, която отказа да приеме различни огромни оферти
Коментари Харесай

Намеса на Бербатов дари фенка на Ливърпул с пари след чудовищен залог

Фенка на Ливърпул, която отхвърли да одобри разнообразни големи предложения за кеш-аут след залог за спечелването на квадрупъл от обичания му отбор, към този момент е получила пари, с помощта на... Димитър Бербатов.

Таня Ханли попадна в заглавията, откакто направи първия си
залог на стойност 100 паунда и играеше за умопомрачителните 367,200 английски лири. До този миг в никакъв случай британски тим не е печелил квадрупъл, само че Таня декларира преди време, че „ просто е имала възприятието “ и е решила да заложи 100 паунда на този фиш.

⏰ 30 mins to go until kick off

✅ Tanya confirms she’s sticking with her
bet

She could Cash Out for £35k now

OR take a partial Cash Out: £25k now & 100k if Liverpool win PL & CL

Offer stands till 4pm… |
— Betfair (@Betfair)
Преди спиращия дъха завършек на сезона във Висшата лига, на дамата са ѝ били препоръчани две предложения за погашение на пари авансово – 22,712 паунда, седмица преди мача на Ливърпул с Уулвърхемптън и 35 хиляди паунда единствено 30 минути преди началото на последния кръг.

След това, до момента в който драмата се бе разгърнала изцяло, офертата на букмейкъра е била на стойност 62,371 паунда на почивката, когато Манчестър Сити губеше с 0:1 от Астън Вила, а Ливърпул се движеше наедно – 1:1, с Уулвс.

Предложенията бяха отхвърлени, а сумата набъбна до 95 хиляди паунда с оставащи 20 минути момент, откакто някогашният халф на „ алените “ Филипе Коутиньо да бе удвоил преднината на Астън Вила по фрапантен метод на „ Етихад “.

⏰ 5:34pm

Cash out offer of £95,000.

Huge 20 minutes to go…
— Betfair (@Betfair)
За страдание на дамата обаче и милионите последователи на Ливърпул по света Ман Сити наниза три безответни гола в границите на пет минути на бирмингамци и по този начин разруши фантазията на мърсисайдци за невиждания квадрупъл.

По този метод опцията да изкара пари от букмейкъра се срина, само че тогава се намеси българинът Димитър Бербатов. Бившият №9 на националния тим е анализатор за известната компания и се наложи „ ВАР-Батов “ да влиза в деяние. Тогава нашенецът се включи с видео и реши, че е редно Таня да получи дефинитивна оферта за кешаут. „ Говорих с хората и последната оферта за кеш-аут в 92-ата минута беше 1,125 паунда. Като се има поради какъв брой близо беше Ливърпул да стори немислимото и с този необикновен
залог, то е заслужено те да ѝ изплатят последната оферта.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР