ФЕНИКС (AP) — Лошото момче на Голдън Стейт Дреймънд Грийн

...
ФЕНИКС (AP) — Лошото момче на Голдън Стейт Дреймънд Грийн
Коментари Харесай

Дреймънд Грийн от Голдън Стейт се изгони отново, след като удари Юсуф Нуркич в лицето

ФЕНИКС (AP) — Лошото момче на Голдън Стейт Дреймънд Грийн бе изпъден още веднъж във вторник вечерта, откакто удари Юсуф Нуркич в лицето, до момента в който двамата се бореха за позиция през третото тримесечие по време на мач против Финикс Сънс.

Измина по-малко от месец, откогато Грийн беше спрян за пет мача от НБА за това, че удари Руди Гобер от Минесота по време на свада през ноември.

Този скандал не беше толкоз намесен, само че въпреки всичко беше още един замайващ миг за четирикратния Мач на звездите и можеше да докара до спомагателна дисциплинираност в лигата, изключително тъй като лигата цитира историята на Грийн за нелоялен дейности при издаване предходното си наказване.

Грийн и Нуркич се бореха за позиция при започване на третия, когато двамата се заплетоха. Грийн наподобява леко загуби равновесие, само че по-късно необяснимо се обърна и удари Нуркич по лицето.

Нуркич незабавно се свлече на земята, само че в последна сметка стана и остана в играта. Реферите прегледаха играта, преди да отсъдят Грийн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР