Фенът на Манчестър Сити Ноел Галахър вярва, че Арсенал ще

...
Фенът на Манчестър Сити Ноел Галахър вярва, че Арсенал ще
Коментари Харесай

Ноел Галахър очаква съперниците на Ман Сити да ги изпреварят до титлата във Висшата лига

Фенът на Манчестър Сити Ноел Галахър има вяра, че Арсенал ще удържи на защитаващите купата си и Ливърпул да завоюва Висшата лига този сезон.

Артилеристите са на върха в таблицата преди мачовете от този уикенд, само че са разграничени от Ливърпул единствено по голова разлика, като Сити е една точка зад тях на трето място. Отборът на Микел Артета преследва първа купа от 20 години и я държи в ръцете си със седем оставащи мача, откакто фантастична серия от форма увеличи головата им разлика до +51.

И трите страни се борят най-малко на два фронта, с Арсенал и Сити в Шампионската лига и Ливърпул в Лига Европа, до момента в който Сити също е на полуфинал за ФА Къп против Челси идващия уикенд. Въпреки че е трети, суперкомпютърът избира Сити след равенството 2-2 на Ливърпул против Манчестър Юнайтед в неделя, само че Галахър се усеща песимистично за възможностите на тима си.

Запитан в talkSPORT дали към момента има повтаряне на трибъла от предишния сезон, Галахър отговори: „ Не, не, не, позволяваме прекомерно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР