Фен на Нюкасъл е бил нападнат и намушкан три пъти

...
Фен на Нюкасъл е бил нападнат и намушкан три пъти
Коментари Харесай

Фен на Нюкасъл беше наръган в Милано

Фен на Нюкасъл е бил атакуван и намушкан три пъти нощес в Милано, в навечерието на откриващия конфликт за “свраките ” против Милан на “Сан Сиро. 58-годишният Еди Маккей е намушкан с нож гърба и ръцете от група от хора, чиято еднаквост продължава да е неизяснена. Това се е случило към среднощ в квартал покрай центъра на града. Самият последовател е настанен в болница. Информацията бе доказана от дъщерята на Маккей, която предизвести останалите почитатели на британския отбор да внимават.
Прочетете още
“Баща ми е постоянен, само че е в потрес. Разстроен е, че пропуща мача, само че желае всеки различен почитател на Нюкасъл да знае за това и да бъде в сигурност. Той току ще бе претърпял смени на коленните стави, което е довело допадане по време на преследването и тогава е бил атакуван. Летя натам, ” съобщи дъщерята на потърпевшия последовател.

Местното издание “Милано Тодей ” твърди, че към момента не са ясни аргументите за нападението, защото той не е бил обран. Други информации от обществените мрежи настояват, че други последователи на Нюкасъл също са били атакувани с ножове. Тази информация също е доказана от неназован източник пред “Дейли Мейл ”.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР