Фен на Манчестър Юнайтед, който е платил 450 паунда за

...
Фен на Манчестър Юнайтед, който е платил 450 паунда за
Коментари Харесай

Фен на Манчестър Юнайтед, който плати 450 паунда за „ВИП изживяване“ на Олд Трафорд, казва, че храната е „позор“

Фен на Манчестър Юнайтед, който е платил 450 паунда за ВИП преживяване на Олд Трафорд, осъди „ позорното “ храна, която му беше сервирана.

Разочарованият последовател сподели на Manchester Evening News, че му е сервирана храна, която „ изглеждаше като кучешко месо върху къри “ и че преживяването е „ доста, доста неприятно и недопустимо “, добавяйки, че „ се прибрах у дома, чувствайки се по-зле'.

" Беше срам, в случай че би трябвало да бъда почтен ", сподели той на МЪЖЕТЕ. „ Изобщо не е това, което чаках. За първокласна цена и прекарване един път в живота е доста, доста неприятно и недопустимо. “

Въпреки „ преживяването с Evolution Suite “, което обещаваше „ три ястия а-ла-карт “, фенът беше шокиран от стандарта, поради високата цена. Той добави, че 450 паунда са „ обективна част “ толкоз покрай Коледа. Той обаче означи, че може да се любува на неограничени безвъзмездни Heineken и водка red bulls, заявявайки, че ще би трябвало да изпие „ няколко положителни питиета “, с цел да си коства парите.

Само този месе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР