Фен на фолк певицата Емилия е бил смазан от бой

...
Фен на фолк певицата Емилия е бил смазан от бой
Коментари Харесай

Гардовете на Емилия счупиха носа на фен

Фен на фолк певицата Емилия е бил смачкан от пердах от персоналните гардове на певицата, описаха пред „ Уикенд” очевидци на побоя. Самият пострадал заяви пред вестника, че ще съди биячите за междинна телесна щета. Носът му е бил строшен, откакто изискал подпис от звездата.

Побоят става в нощта на 22 против 23 януари в столичен клуб в Студентски град. Певицата имала присъединяване във въпросното заведение и на почитателите им прави усещане, че идва с цели шестима пазванти. Около 3,30 часа през нощта изявата ѝ завършва и тя потегля да се прибира у дома, съпроводена от едрите мъже, която я охраняват. Няколко индивида излизат от заведението след нея, с цел да я помолят за обща фотография.

„ Емилия към този момент беше в колата, когато едно момче от нашата компания ѝ чукна на стъклото, с цел да я помоли да се снимаме. Тя не слезе, единствено се усмихна и колата потегли. Охранителите обаче се бяха качили в наемни коли и, когато колата на Емилия потегли, двама от тях слязоха от своята кола и започнаха на влачат момчето и да го бутат към храстите, където няма камери”, описаха очевидци. Те обясниха, че край въпросното заведение има дребна зона, към която не са инсталирани устройства за наблюдаване. Именно там момчето е пребито от пердах.

„ Цялото му лице беше в кръв! Имаше рана на главата! Обадихме се на телефон 112, с цел да желаяме помощ, само че ни споделиха, че коли за спешна помощ се изпращали единствено при незабавни случаи, и ни посъветваха да си легнем да спим, на идващия ден сме щели да се усещаме по-добре”, описаха още очевидците на случката. След като не съумяват да извикат кола за спешна помощ, те викат такси, с което водят потърпевшото момче в „ Пирогов”. Лекарите там му вършат проучване, от което излиза наяве, че носът му е строшен. До 6 часа вечерта компанията обикаля от кабинет в кабинет. След това всички се прибират по домовете си, с цел да спят.

След няколко часа сън групата към този момент някогашни почитатели на Емилия се събира, с цел да разиска обстановката и да реши какво да предприеме по-нататък. Пострадалото момче се оплаква, че се е събудила с пъклен болки в региона на ребрата, които не е усещало директно след побоя. Ето за какво приятелите вземат решение да потърсят помощ и от Военномедицинска академия.

Междувременно подават недоволство против гардовете на фолк звездата от Гълъбово, която доскоро повече от година се омъжи за предприемача Жорж Башур. Пострадалото момче се тормозило, че ребрата му може да са счупени или най-малкото – пукнати. За благополучие обаче лекарите във ВМА откриват, че са единствено натъртени. Но и те удостоверяват диагнозата за пострадването на лицето му: „ Счупване на костите на носа”. „ Казаха ми, че с документите, които ми изготвиха, мога да осъждам биячите за междинна телесна щета. Така и ще направя!”, закани се пред „ Уикенд” потърпевшото момче.

Вестникът разполага с копия от документи, установяващи неговото положение. Към момента то се усеща относително добре, само че е доста разочаровано от певицата задето е разрешила нейни гардове да го пребият поради една молба за фотография.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР