Фен клуб Сектор Г заплаши президента на БФС Борислав Михайлов

...
Фен клуб Сектор Г заплаши президента на БФС Борислав Михайлов
Коментари Харесай

Фен клуб Сектор Г с последно предупреждение, плаши със саморазправа и окупация

Фен клуб " Сектор Г " заплаши президента на БФС Борислав Михайлов със разпра и окупация, в случай че не накара Съдийската комисия да промени вижданията си по отношение на футболния отбор на ЦСКА-София. Ето какво пишат ентусиастите на страницата си във " Facebook ":

" Тарикат мъж не писка. Само че от време на време и на мъжа му писва.

Както всички сте забелязали, от известно време насам т.е. откогато сме безапелационен водач в шампионата, съдийството против ЦСКА е меко казано непоносимо. Не се свирят дузпи като по учебник, подвигат се несъществуващи засади, жълти картони и прочие и прочие " Тука е по този начин " - чуваме го всеки ден и виждаме, че за много хора в България примиренческото мислене се е трансформирало в главно верую. Не и за нас.

Бориславе, ликвидиране на наш състезател ли би трябвало да се случи в наказателното поле на съперника с цел да могат съдиите да отсъдят дузпа? Променяно ли е правилото за засада в Първа Лига или просто сте въвели настрана такова за нашите мачове? Има ли тежки зависимости от трети страни в Съдийската комисия и вътрешните структури на ръководеното от теб БФС? Не е ли по-добре да върнем Марк Бата назад във Франция - няма необикновен смисъл да харчите повече от парите на данъкоплатците за 100 000 евро годишна заплата на въпросния господин откакто е тотално ненужен, нали? Не е ли извънредно време да ни освободиш от наличието си и да подадеш оставка, отдавайки се на тежки софри и спокойни старини?

Стигаме и до така наречен Етична комисия, която от скоро е твърдо решена да възцари другарска атмосфера по родните игрища, изкоренявайки нецензурните и вулгарни викания, плакати и транспаранти и глобявайки сурово всеки провинил се. Естествено е изцяло инцидентно съвпадане, че откогато съвсем на всички места хората започнаха да показват намерено мнението си за БФС и тяхното ръководство, заговорихме за нравственос. Ами правото на свободното изложение на мнение? Или и то е мираж както класирането на националния ни тим на огромен футболен конгрес? В демократично общество ли живеем или се връщаме 50 години обратно?

Мъжки сексуален признак за вас, господа. Ще дефлорираме и вас и нежните ви душици в случай че се наложи и ласките ни няма да са леки и чувствителни. Приемете това като последно предизвестие. Ще следим изкъсо всяко едно деяние по отношение на нашия клуб и нас като почитатели от ваша страна. И в случай че наклонността се резервира, ще би трябвало да уважим очевидното ви предпочитание още веднъж да бъдете окупирани.

Достатъчно етични ли бяхме?

с пренебрежение,

от Фен клуб Сектор Г
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР