Фелисиано Лопес е заподозрян в уговаряне на мач заедно със

...
Фелисиано Лопес е заподозрян в уговаряне на мач заедно със
Коментари Харесай

Фелисиано Лопес замесен в уговаряне на мачове

Фелисиано Лопес е обвинен в уговаряне на мач дружно със своя сътрудник на двойки Марк Лопес. Според вестник AS, двамата Лопес са обвинени в симулативна игра при загубата им на Уимбълдън 2017.

Тогава 11-ите в схемата губят мача си от първи кръг против австралийците Джон-Патрик Смит и Мат Рийд в четири сета, откакто печелят първия сет - 6:3, 6:7, 2:6, 4:6.

Според информацията уговореният мач е плануван от някогашните футболисти Карлос Аранда и Раул Браво, които са в основата на заформилия се в последните дни скандал с уговорени дуели в Примера дивисион.

Полицията има записана полемика на някогашния футболист, в която той окуражава собствен контакт да заложи за загуба на Фелисиано Лопес и Марк Лопес.

От полицията разкриват, че Карлос Аранда "има информация за спортни събития на високо равнище. "В мача са забъркани двама играчи с огромно добро име като Фелисиано Лопес и Марк Лопес ".

Според полицейските отчети Карлос Аранда е декларирал ден по-рано, че испанците ще изгубят мача си като е окуражил контакта си да заложи на мача като той взима 50% комисионна.

"Имам информация за мач, искаш ли я ", стартира полемиката Аранда. "Да, дребосъче, несъмнено, в случай че можеш ", пък е отговорът. Аранда първо изисква въпросните 50%. "Мога да сложиш колкото искаш, това е Уимбълдън, момче! "

Самият мач Аранда афишира две минути преди началото му. "Фелисиано Лопес и сътрудникът му ще изгубят на двойки. "

Фелисиано Лопес реагира бързо като отхвърли обвиняванията и трансферира въпроса към юриста му. "Няма какво да вършим, нямат право да мърсят имената ни по този метод. "

В момента Фелисиано Лопес е в Лондон, където взе участие на шампионата в "Куинс Клъб ". Той ще играе на двойки дружно с Анди Мъри, който прави своето завръщане на корта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР