Феликс Оже-Алиасим продължава да демонстрира отлична игра от началото на

...
Феликс Оже-Алиасим продължава да демонстрира отлична игра от началото на
Коментари Харесай

Перфектен Оже-Алиасим сломи съпротивата на Мъри и е четвъртфиналист в Ротердам!

Феликс Оже-Алиасим продължава да показва отлична игра от началото на сезона и през днешния ден се оправи със съпротивата на някогашния лидер в ранглистата Анди Мъри. В началото на тази седмица британецът се завърна в топ 100 на международната ранглиста, но през днешния ден не съумя да вземе нито сет на устремения канадец, който продължава към четвъртфиналите в Ротердам след 6:3 6:4. Там той ще се изправи против различен британец в лицето на шестия подложен в схемата Камерън Нори.

Световният №9 започва дуела на високи обороти, като играта му бе напълно изчистена от неточности. Не по този метод стояха нещата при трикратния първенец от Шлема, от чиято ракета неточностите изобилстваха, което докара до инкасирането на два пробива от него и закъснение с 0:4. Макар да върна единия от позволените брейкове, британецът не получи други шансове за наваксване на пасива и по този начин откриващата част справедливо отиде в сметката на младока.

Във втория сет началният удар на Мъри продължи да не бъде на нужната висота, а това откриваше редица благоприятни условия за пробив пред третия подложен. Двамата си размениха по един брейк при започване на частта, преди Оже-Алиасим още веднъж да открадне противниковото подаване за 3:2. Той безпроблемно затвърди задатъка си и оттова насетне не направи нито една неправилна стъпка по пътя си към финалната осмица в холандския град.

Flying through ✈️

No. 3 seed defeats Andy Murray 6-3 6-4 to claim his spot in the Rotterdam quarter-finals!
— Tennis TV (@TennisTV)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР