Фелдшерка от Спешна помощ в Горна Оряховица е подала предизвестие

...
Фелдшерка от Спешна помощ в Горна Оряховица е подала предизвестие
Коментари Харесай

Фелдшерка напуска Спешна помощ след агресия, колегите ѝ обмислят колективна оставка

Фелдшерка от Спешна помощ в Горна Оряховица е подала предупреждение за овакантяване, откакто тази нощ е била нападната от пациент, заяви БНР.

Колегите ѝ в звеното обмислят групова оставка поради честата вербална и физическа експанзия на работното им място, разгласи началникът на Спешна помощ в града доктор Виолета Пашова.

Последният случай се случил през нощта на 21-ви среши 22-ри януари. В Спешна помощ пристигнала 35-годишна жена с болно бебе с висока температура, което трябвало да бъде превозено до болница във Велико Търново. Майката се развикала и блъснала през лицето с телефона си фелдшерката. Жената и детето в последна сметка били откарани до Велико Търново, само че по случая е формирано бързо произвеждане за причиняване на лека телесна щета.

Битата фелдешрка е в отпуск по болест и е подала предупреждение за овакантяване.

" Върви измежду колектива концепцията за групово овакантяване на работа. Не може да отиваш на работното си място, с цел да помагаш на хората, и да не си сигурен дали изобщо ще се върнеш и в какъв тип ще се върнеш ", споделя доктор Виолета Пашова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР