Фелдшер от Центъра за спешна медицинска помощ във Варна е

...
Фелдшер от Центъра за спешна медицинска помощ във Варна е
Коментари Харесай

Пребиха фелдшер във варненско село

Фелдшер от Центъра за незабавна здравна помощ във Варна е обичай в село Каменар от сина на пациентка, за която е имало незабавно повикване. Инцидентът е станал през вчерашния ден следобяд. 50-годишният Христомир Куманов няма съществени пострадвания, само че напуща работа, тъй като това не е първото посягане против него от страна на пациент.

Медицинският екип се отзовавал на незабавно повикване за жена с високо кръвно налягане от Каменар. Още при влизането в дома на пациентката фелдшерът е посрещнат враждебно, твърди той.
Христомир Куманов, фелдшер в Спешна помощ - Варна: Влязох, дамата сподели не съм викала Бърза помощ. Излязох и той стартира да крещи. Започна да ме блъска!
Въпреки експанзията, Куманов преглежда пациентката и й слага инжекция. Тя пък твърди, че фелдшерът ги е обидил.
Елисавета Демирева: Влиза тука господинът... Къде е дамата, но той трепери, един наркоман. Вика, вие ромите такива сте, за какво ще ме обиди. Нищо не сме създали на него, нищо, но нищо.
Фелдшерът споделя, че това не е първото нахлуване против него.
Христомир Куманов, фелдшер в Спешна помощ - Варна: 2017 година тук във Варна на Колхозния пазар, само че тогава не съм подавал тъжба, за което скърбя.
Според шефа на Центъра за незабавния здравна помощ, вербалните офанзиви от пациенти към лекарите са ежедневни. Понякога се стига и до физическа кавга.
Мая Рашева, шеф на Спешна помощ - Варна: Надяваме се на бързо произвеждане за изясняване на случая и виновникът да си получи подобаващото наказване.
Фелдшерът споделя, че напуща екипа на незабавните медици наскърбен, тъй като е отдал 27 години от живота си, с цел да оказва помощ на хората.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР