Феи, гноми и тролове, прекрасно нарисуван свят и цяла седмица

...
Феи, гноми и тролове, прекрасно нарисуван свят и цяла седмица
Коментари Харесай

Играйте напълно безплатно The Elder Scrolls Online цяла седмица

Феи, гноми и тролове, прелестно нарисуван свят и цяла седмица може да се потопите в тази приказна галактика изцяло гратис. Точно по този начин. Защото през вчерашния ден Zenimax анонсираха безвъзмездна седмица за игра на The Elder Scrolls Online. Събитието стартира през вчерашния ден и ще продължи до сряда, 13-ти ноември. Предложението е годно за притежателите на Steam регистрация, Xbox One (нужен е Xbox Live акаунт), PS4 или macOS.

Офертата е съпроводена от забавен подарък. Ако сте се присъединили в последното сходно събитие, вашият акаунт се пази и продължавате оттова, откъдето сте стигнали плюс 500 корони, които да си харчите в магазина на играта.

„ С достъпа до базовата ESO игра, вие може да започнете своето премеждие със основаването на герои в четирите съществени класа (Nightblade, Templar, Dragonknight, and Sorcerer), изследвайки свободно 23 неповторими зони и поемайки по главната сюжетна линия в играта, а също и в истории, като Mages и Fighters Guild, и още доста. Как ще играете си зависи само от вас. Това е вашата лична история! Получавате също и достъп до Morrowind зоната и историята, което ще ви разреши да откриете дома на Тъмните елфи “, гласи анонса на безплатната седмица.

Но това не е всичко. Ако тази седмица на игра в ESO ви хареса толкоз доста, можете да закупите общоприетото издание на играта с отстъпка от 50%! Това е част от друга акция на Zenimax, която беше обявена също през вчерашния ден. Офертата е годна чак до 02.12 и обгръща Windows (от Steam или магазина на играта), Xbox One и PS4 (за конзолата на Sony офертата важи до 13-ти).



Последното допълнение за The Elder Scrolls Online, Dragonhold, излезе в края на предишния месец, представяйки напълно нова зона и нова, епична сюжетна линия, нови дракони, босове и странични куестове, бонус куест и десетки други по-малки изненади.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР