Федерико Киеза играе последния си сезон с екипа на Фиорентина.

...
Федерико Киеза играе последния си сезон с екипа на Фиорентина.
Коментари Харесай

Монтела за трансфер на Киеза: Няма незаменими хора

Федерико Киеза играе последния си сезон с екипа на Фиорентина. Това стана ясно след последните думи на наставника на " Ла Виола " Винченцо Монтела, който открехна вратата към възможен трансфер на гения. Интерес към Киеза не липсва, а Интер и Ювентус ще бъдат двата италиански клуба, които ще кръстосат шпаги на трансферния пазар през лятото.
#Montella conferma l'addio di #Chiesa: non solo #Inter e #Juve in corsa #Fiorentina [@TramacEma] https://t.co/OMLWawcgyM pic.twitter.com/GCf024Ynjm
— calciomercato.com (@cmdotcom) 28 април 2019 година " Докато не се потвърди противоположното, Федерико Киеза остава футболист на Фиорентина. Това не би трябвало да бъде подценявано. Футболистите могат да бъдат продавани. Няма незаменими хора ".

Цената на Киеза не е по никакъв начин дребна. Футболистът е оценен на 80 млн. евро, само че изпълнителният шеф на отбора Панталео Корвино към този момент обмисля продажбата на крилото, за който Фиорентина може да се съгласи да получи и футболист от школата на Юве или Интер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР