Федерацията поддържаше връзка със Световната Атлетика и потърси съдействие от

...
Федерацията поддържаше връзка със Световната Атлетика и потърси съдействие от
Коментари Харесай

Британски атлет пропуска Световното първенство заради проблеми с американската виза

„ Федерацията поддържаше връзка със Световната Атлетика и потърси подпомагане от държавното управление на Англия за разрешаване да проблема в последния миг, само че поради скорошното осъществяване на маратона – в неделя, 17 юли, Томпсън към този момент не може да пътува и да се състезава “, оповестиха от английската централа по лека атлетика.

Крис Томпсън, който е сребърен медалист от еврошампионат по лека атлетика, разяснява, че е сломен от обстоятелството, че ще пропусне Световното състезание.
 Рекордьорът на Африка в спринта на 100 метра Фердинанд Оманяла няма виза за СП по лека атлетика в Съединени американски щати Рекордьорът на Африка в спринта на 100 метра Фердинанд Оманяла няма виза за СП по лека атлетика в Съединени американски щати
„ Никога няма да схвана какво щеше да се случи, само че имах огромни упования. Не трябваше да се стига до този миг. Трудно ми е да допускам “, съобщи 41-годишният спортист.

Кенийският спринтьор Фердинанд Оманяла, който държи върха на Африка на 100 метра, също бе оповестил за забавянето на визата му, преди да получи утвърждение в последния миг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР