Федералното правителство изпрати първоначален транш“ от 51 милиона долара на

...
Федералното правителство изпрати първоначален транш“ от 51 милиона долара на
Коментари Харесай

САЩ изпратиха пари на UNRWA след атаката от 7 октомври — след това спряха средствата след изобличителна разузнавателна информация

Федералното държавно управление изпрати „ първичен транш “ от 51 милиона $ на организацията на Организация на обединените нации за подкрепяне на палестинските бежанци UNRWA, откакто терористите от Хамас нахлуха в Израел на 7 октомври – преди отчетите за присъединяване на нейни чиновници в офанзивата да накарат Държавния департамент краткотрайно да спре финансирането.

Агенцията на Съединени американски щати за интернационално развиване (USAID) разгласи средства за фискалната 2024 година за подкрепяне с обезпечаване на храна, вода, канализация, заслон, отбрана, хигиена и други здравни потребности на Западния бряг и Газа, съгласно известие от 16 януари информативен лист.

Съобщението предшества шокиращото разобличаване, че 12 чиновници на UNRWA са взели участие в терористичната офанзива - с похищение и ликвидиране на някои израелци, съгласно досие на разузнаването.

По-голямата част от чиновниците на UNRWA работят като учители в района, а седем от 12-те са имали просветителна работа. Приблизително 1200 чиновници на UNRWA общо — 10% от работната мощ в линията Г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР