Федерално съдебно жури призна бившия съветник на Тръмп Стив Банън

...
Федерално съдебно жури призна бившия съветник на Тръмп Стив Банън
Коментари Харесай

Признаха за виновен бивш съветник на Тръмп

Федерално правосъдно жури призна някогашния консултант на Тръмп Стив Банън за отговорен в пренебрежение към Конгреса за това, че не е извършил призовката на комисията за следствие на офанзивата от 6 януари, заяви Си Ен Ен.

Осъдителната присъда е победа за специфичната комисия на Камарата на представителите от 6 януари, която продължава да търси подпомагане от нежелаещи да свидетелстват в историческото си следствие. Тя е победа и за Министерството на правораздаването, което е подложено на натоварен надзор поради метода си към въпросите, свързани с атентата от 6 януари.
 Банън не се признава за отговорен в пренебрежение към Конгреса
Банън не се признава за отговорен в пренебрежение към Конгреса

Той беше обвине поради отхвърли си да сътрудничи за щурма на Капитолия от 6 януари тази година

В заключителните пледоарии по-рано в петък и двете страни в процеса потвърдиха първичните си позиции . Прокуратурата твърди, че Банън съзнателно е пренебрегнал ясни и експлицитни периоди, а отбраната твърди, че Банън счита, че тези периоди са гъвкави и подлежат на договаряне.

Присъдата на Банън идва, когато комисия на Конгреса показва своите констатации по отношение на протестите от 6 януари в поредност от обществени чувания.

На чуването в четвъртък комисията прегледа това, което назова " отвод " на Тръмп да предприеме дейности за преустановяване на протестите от 6 януари .
 Бившият консултант на Тръмп Стив Банън се съобщи самичък на ФБР
Бившият консултант на Тръмп Стив Банън се съобщи самичък на ФБР

Той е упрекнат в пренебрежение към закона

Изслушването включваше аудиозапис на Банън, изминал по-рано тази година, в който съдружник на Тръмп споделя преди изборите през 2020 година, че някогашният президент би трябвало да разгласи победа, даже и да не завоюва.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР