Федералният канцлер на Австрия Себастиан Курц пристига на посещение в

...
Федералният канцлер на Австрия Себастиан Курц пристига на посещение в
Коментари Харесай

Австрийският канцлер Себастиан Курц идва на посещение в България

Федералният канцлер на Австрия Себастиан Курц идва на посещаване в София. Той ще разиска с премиера Бойко Борисов задълбочаването на двустранните връзки, както и съдействието в границите на Европейския съюз.

 Кой е Себастиан Курц? Кой е Себастиан Курц?
Народната партия на досегашния външен министър на Австрия - Себастиан Курц, печели парламентарните избори в страната. Австрийската национална партия пече...

Фокус ще е приемствеността в тематиките на Българското и идното от юли Австрийско председателство на Съвета на Евросъюза. Сред тематиките ще е и мигрантската вълна към Европа.

Само преди дни - по време на Мюнхенската конференция по сигурността, Курц беше безапелационен, че Европа би трябвало да реши сама кой да влиза на нейна територия, а притокът на мигрантите може да подкопае мира и благополучието на континента.
 © Българска телеграфна агенция
Себастиян Курц е най-младият министър председател в Европа- едвам на 31 години.Преди да завоюва изборите и да стане канцлер той беше най- младият външен министър. През есента на 2015 година той бе измежду първите европейски водачи, изразили рецензии към политиката на немския канцлер Ангела Меркел за приемане на бежанци.
 Виктор Орбан: България заслужава да влезе в Шенген Виктор Орбан: България заслужава да влезе в Шенген
България би трябвало да стане член на Шенген, тъй като охранява 100 % външните граници на Европейския съюз, съобщи унгарският министър-председател Викт...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР