Федералната служба за надзор в сферата на съобщенията, информационните технологии

...
Федералната служба за надзор в сферата на съобщенията, информационните технологии
Коментари Харесай

„Роскомнадзор“ затваря медийната група на Евгений Пригожин

Федералната работа за контрол в областта на известията, осведомителните технологии и всеобщите връзки (Роскомнадзор) затваря медийната група на Евгений Пригожин, предава Ройтерс.

Медиите му поддържат мощна националистическа и прокремълска редакторска политика, като в това време показват Пригожин и „ Вагенр “ в положителна светлина.

Руският президент изчака близо два дни преди да разяснява края на похода към Москва

Ще бъде разпусната и „ фабриката за тролове “, за която се твърди, че е употребена от Пригожин за въздействие върху публичното мнение в други страни.

„ Обявявам решението ни да затворим и да напуснем осведомителното пространство “, заяви Евгени Зубарев, шеф на една от осведомителните организации на Пригожин.

Лидерът на „ Вагнер “ сподели с този поход към Москва, че съветският президент е страхливец и не може самичък да взима решения, сподели още той

Зубарев добавя, че групата „ е съумяла да отбрани Пригожин и Путин от офанзивите на опозицията, в това число и от Алексей Навални “.

Следете всичко по тематиката тук

След протеста на „ Вагнер “ беше разрешено на Пригожин да иде в заточение в Беларус . Частната войска към момента не е публично разпусната, само че президентът Владимир Путин разгласи, че кетъринг компанията на Пригожин ще бъде разследвана, откакто е получила 2 милиарда $ по контракти с Министерството на защитата за последната година.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР