Федералната служба по надзор на здравеопазването в Русия съобщи, че

...
Федералната служба по надзор на здравеопазването в Русия съобщи, че
Коментари Харесай

Руски бърз тест дава резултат с 94% точност

Федералната работа по контрол на опазването на здравето в Русия заяви, че към този момент е регистриран експресен тест за диагностициране на ковид, оповестява РИА Новости, базирайки се на публична информация от съветското министерство на индустрията и търговията. Тестът е дело на съветската биофармацевтична компания "Генериум ".
"Това е първият наш бърз тест, който разрешава, при потребление на общоприетото съоръжение, с акуратност над 94% да се дефинира съществуване на ковид в разстояние от 40 минути, като в същото време се включва и подготовката за вземането на тестът ", се показва в известието.
Към момента по данни на СЗО инфектираните с COVID-19 в света са повече от 1 150 000 души, от които съвсем 63 хиляди са умрелите. За последните 24 часа новорегистрираните случаи в Русия скочиха с 954 в 49 района на страната.
Общата бройка на инфектираните руснаци е 6343, като от тях 606 са оздравели, а 47 са умряли от инфекцията. Най-много инфектирани има в Москва - там с ковид са диагностицирани 4848 души, заключи ТАСС.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР