Федералната полиция в Германия е разкрила заговор с цел политически

...
Федералната полиция в Германия е разкрила заговор с цел политически
Коментари Харесай

В Германия разкриха заговор за убийства на политици

Федералната полиция в Германия е разкрила скрит план за политически убийства, проведен от военни на Бундесвера, специфичните елементи и асоциацията на елитните военни Uniter, оповестява немското издания „ Фокус “.
Групата е била уверена в неизбежния разпад на страната и се е подготвяла за „ Деня Х “, в който да събере неуместните политици „ на едно място за тяхната физическа разпродажба “.
Пълният лист с жертвите към момента не е прочут, само че измежду тях основната цел е ръководителят на Парламентарната група на Лявата партия в Бундестага Дитмар Бартш. За момента не е известно какво са считали да създадат заговорниците след убийствата, написа изданието.
За осъществяване на проекта участниците в заговора са се запасявали с оръжие, муниции и гориво. Членовете на групата са служили в немските Водоснабдителна система и специфични елементи. Те са обсъждали своите дейности на секрети събрания, оповестява още списание „ Фокус “.
Полицейското следствие за малко да се провали, тъй като чиновник на контраразузнаването се е опитал да го саботира. Той е съобщил на заговорниците за идните обиски и хода на следствието като цяло, добавя БГНЕС.
Разследването е разкрило признаци за скрит план в активността на военния Франко А., който е възнамерявал терористични актове против немските управляващи. Войникът се е показал като сирийски емигрант пред миграционните управляващи, с цел да хвърли на мигрантите виновността за терористичната си активност .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР