Федералната изборна комисия на САЩ не е получила доказателства за

...
Федералната изборна комисия на САЩ не е получила доказателства за
Коментари Харесай

Федералната изборна комисия на САЩ не е установила фалшификации при гласуването на 3.11

Федералната изборна комисия на Съединени американски щати не е получила доказателства за фалшификации на изборите в страната, съобщи за Си Ен Ен членът на управлението на комисията Хелън Уайнтрауб, съобщи ТАСС.

"Имаше напълно дребен брой тъжби за организацията на изборите, напълно малко подкрепени с доказателства тъжби ", сподели тя.

"Няма никакви доказателства за фалшификации на изборите. Няма доказателства за подаване на невалидни бюлетини. Към постъпилите тъжби не са приложени доказателства за фалшификации ", съобщи Уайнтрауб.

Президентът Доналд Тръмп през днешния ден още веднъж съобщи, че е имало нарушавания в Пенсилвания и в редица други щати.

"Десетки хиляди гласове са били нелегално признати след 20 ч. (след затварянето на изборните секции) във вторник, променяйки резултатите в Пенсилвания и някои други щати, където има незначителни разлики " в броя на гласовете, написа Тръмп в Туитър.

Според Тръмп на резултатите е повлияло и това, че "в доста щати, в това число Пенсилвания " наблюдаващите не са били допускани да наблюдават броенето на гласовете.

"Лоши неща са ставали в тези часове (когато не е имало наблюдатели). Блокирани са били вратите, прозорците са били покрити с картон, с цел да не могат наблюдаващите да виждат пространствата, където се броят гласовете. Лоши неща са ставали там. Имало е обилни промени ", добави Тръмп, който съобщи в различен туит, че той е спечелил изборите "с огромен превес ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР