Федерален съдия във вторник отхвърли предложението за нов процес срещу

...
Федерален съдия във вторник отхвърли предложението за нов процес срещу
Коментари Харесай

Служителят на Белия дом на Тръмп Питър Наваро загуби предложението си за нов процес за неуважение към Конгреса

Федерален арбитър във вторник отхвърли предлагането за нов развой против Питър Наваро, чиновник на Белия дом на Тръмп, наказан за пренебрежение към Конгреса за отвод да си сътрудничи с следствие на Конгреса на нападението против Капитолия на Съединени американски щати.

Наваро, който е бил консултант по търговията на Белия дом при президента Доналд Тръмп, беше приет за отговорен от жури във федералния съд на Вашингтон за несъблюдение на призовка за документи и изказване от комисията на Камарата от 6 януари. Предвижда се той да бъде наказан по-късно този месец.

Адвокатите на Наваро твърдяха, че той има право на нов развой, потвърждавайки, че правосъдните заседатели може да са били непозволено повлияни от политически протестиращи, когато са си създали отмора пред постройката на съда, преди да разгласят присъдата през септември.

Но американският областен арбитър Амит Мехта сподели в решението си, че Наваро не е посочил, че „ никакви предубеждения са резултат от осемминутната отмора на правосъдните заседатели отвън сгр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР