Федерален съдия в САЩ осъди днес бившия шеф на президентската

...
Федерален съдия в САЩ осъди днес бившия шеф на президентската
Коментари Харесай

Федерален съдия в САЩ осъди Пол Манафорт на 73 месеца затвор

Федерален арбитър в Съединени американски щати осъди през днешния ден някогашния началник на президентската акция на Доналд Тръмп Пол Манафорт на 73 месеца затвор по две обвинявания в скрит план, произлизащи от следствието на специфичен прокурор Робърт Мълър за ролята на Русия в американските президентски избори през 2016 година, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс.

Окръжен арбитър Ейми Бърман Джаксън съобщи, че 30 от месеците ще текат по едно и също време с присъдата на Манафорт от предходната седмица по друго дело. Манафорт се извини за дейностите си и изиска благосклонност по време на съвещанието, на което беше прочетена присъдата. "Съжалявам за това, което съм направил и за всички дейности, които ни доведоха през днешния ден тук ", сподели той.

Миналата седмица федерален арбитър във Вирджиния осъди политическия съветник на Републиканската партия на 47 месеца затвор - ненадейно снизходителна присъда - за данъчни и банкови измами по настрана дело, обвързвано с следствието на Мълър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР