Федерален съдия разпореди освобождаването на бившия адвокат и довереник на

...
Федерален съдия разпореди освобождаването на бившия адвокат и довереник на
Коментари Харесай

Бившият довереник на Тръмп и негов адвокат Майкъл Коен отново беше освободен от затвора

Федерален арбитър разпореди освобождението на някогашния юрист и поддръжник на Доналд Тръмп - Майкъл Коен, предадоха международните организации. Той беше пратен още веднъж зад решетките поради писането на доста сериозна против президента книга.

През декември 2018 година Коен беше наказан на три години затвор, по-специално поради " пазаруване " на мълчанието на две хипотетични метреси на Тръмп. На 21 май тази година обаче Коен беше освободен, защото федерален арбитър призна, че той има здравословни проблеми, които го излагат на риск от болест с ковид в пандиза. Според решението на съдията остатъка от присъдата си Коен трябваше да изкара под домакински арест. На 9 юли той се озова обаче още веднъж зад решетките, тъй като пренебрегнал изискванията на този домакински арест.

Според юриста на Коен - Лани Дейвис, службата по осъществяване на наказванията сложила изискване домашният арест на клиента му да е при изискване на възбрана той да написа книга, отдадена на Тръмп.

Вчера федерален арбитър от Манхатън постанови Коен да бъде пуснат за повторно от пандиза.

Книгата, върху която работи Коен, показва Тръмп в много неласкава светлина и би трябвало да се появи на пазара преди идващите президентски избори. В нея се загатват по-специално антисемитски изявления на Тръмп, които той прави, когато приказва за видни евреи, както и расистките му размишления, до които той прибягва по адрес на Барак Обама или Нелсън Мандела.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР