Федерален съд в Манхатън отмени замразяването на плащане от 75

...
Федерален съд в Манхатън отмени замразяването на плащане от 75
Коментари Харесай

Adidas трябва да плати 75 млн. долара на Кание Уест

Федерален съд в Манхатън анулира замразяването на заплащане от 75 милиона $, което Adidas трябваше да направи на рапъра Кание Уест, в този момент прочут като Ye, като част от съглашението, което страните поддържаха, за да продават марката Yeezy. Договор, който Adidas скапе след поредност от расистки и антисемитски изказвания на художника, предава.

На първа инстанция съдът в действителност замрази това заплащане, само че с цел да удължи мярката, Adidas трябваше да показа нови причини. Те обаче не са убедили федералния съд в Манхатън. Германският колос твърди, цитирайки вести, появили се в медиите, че Yeezy може да бъде изложен на риск от неплатежоспособност и че затова възобновяване на тези средства ще бъде изложено на риск, в случай че съдилищата се съгласят с него за разпадането на алианса.

Според съдията обаче няма доказателства, че компанията на Уест е изложена на риск от банкрут, с изключение на " спекулациите на таблоидите "  и че първата резолюция не е дала опция на Yeezy да се отбрани. Също по този начин не има вяра, че Adidas е посочила, че ще претърпи " непоправими вреди ", в случай че тези 75 милиона не бъдат замразени. Компанията, се споделя в решението оповестено от Billboard, " изстрелва порция от неубедителни причини ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР