ФБР провежда разследване срещу човек, който може би e свързан

...
ФБР провежда разследване срещу човек, който може би e свързан
Коментари Харесай

ФБР разследва лице, свързано с масовата стрелба от Лас Вегас


ФБР организира следствие против човек, който може би e обвързван със всеобщата пукотевица, осъществена от американеца Стивън Падок в Лас Вегас (Невада) предишния октомври. Това бе оповестено в петък от градския шериф Джоузеф Ломбардо през днешния ден.

Според него ФБР е почнало следствие против "лице, представляващо интерес на федерално равнище ”. Шерифът обаче отхвърли да даде повече детайлности за случая, в това число и да разкрие самоличността на въпросния човек.

Ломбардо означи, че до момента в който следствието продължава, полицията научава непрекъснато нови детайлности към случилото се, само че претекстовете, ръководели Падок, не престават да са мистерия. Шерифът удостовери, че Падок е проучвал и други места за осъществяване на нахлуване над огромен брой хора, в това число и известния плаж в Санта Моника, Калифорния. Освен това той е търсил в интернет и информация по отношение на тактиката и последователността на дейностите, които американските служители на реда и познавач отряди са длъжни да подхващат при положение на огромни произшествия с възможност от жертви.

Въпреки това Ломбардо призна, че връзка сред стрелеца и която и да било терористична група продължава да липсва.

БГНЕС напомня, че на 1 октомври предходната година Стивън Падък стреля от хотелската си стая на 32-ри етаж в хотел "Менделей Бей" и умъртви най-малко 59 души, присъстващи на музикален фестивал. 527 бяха пък ранените.

Престъпникът се самоуби преди идването на полицията. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР