ФБР обвини Сергей Очигава, че е бил нелегален пътник по

...
ФБР обвини Сергей Очигава, че е бил нелегален пътник по
Коментари Харесай

Без билет и паспорт: Мистериозен пътник се качи на полет от Копенхаген до Лос Анджелис

ФБР упрекна Сергей Очигава, че е бил незаконен пасажер по време на полета от Копенхаген до Ел Ей, само че руснакът мълчи за това по какъв начин е заобиколил сигурността в Европа.

Очигава дойде в Лос Анджелис с полет на Scandinavian Airlines на 4 ноември, само че не беше в описите на пасажерите и от този момент е заключен.

Mystery stowaway 'feasted on plane food' after boarding without ticket or passport

Read more⬇️
— Sky News (@SkyNews)
Екипажът сподели, че по време на политане той е бил на място, предопределено да бъде незаето, и по-късно сменя местата си няколко пъти, до момента в който се пробва да приказва с хората - множеството от които го пренебрегват, съгласно ФБР.

Той изял " по две храни по време на всяко хранене и в един миг се опитал да изяде шоколада, който принадлежал на членовете на кабинния екипаж " , се споделя в жалбата.

Граничните чиновници открили нещо, което изглеждаше като съветска и израелска идентификация, само че не и паспорт - като се изключи отчасти изображение на подобен на телефона му, което не показваше фотографията му.

A Russian economist faces a charge of being a stowaway after flying from Europe to LAX without a passport, visa or plane ticket. The man claimed he didn't know how he got to Denmark, where his flight originated, or how he got through security.

More:
— NewsNation (@NewsNation)
Мениджър на Scandinavian Airlines по-късно ревизира листата с пасажерите и разбра, че полетът е " плюс едно ", съгласно ФБР.

Бюрото сподели, че Очигава не желае да разкрие какво прави в Копенхаген и " твърди, че не помни по какъв начин е минал през защитата без билет " .

Той също по този начин е " дал погрешна и подвеждаща информация за пътуването си " , откакто в началото е споделил, че е оставил паспорта си в самолета, сподели ФБР.

Очигава пледира почтен за това, че е бил незаконен пасажер и процесът е плануван за 26 декември.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР