ФБР е започнало мащабна акция за разкриване на схема по

...
ФБР е започнало мащабна акция за разкриване на схема по
Коментари Харесай

Тенисист от топ 30 е участвал в манипулиране на мачове

ФБР е почнало огромна акция за откриване на скица по манипулиране на тенис срещи след взаимно следствие на немското издание " Die Welt " и немската национална телевизия ZDF.

Според немските медии измежду забърканите 135 професионални тенисисти има и състезател от топ 30 на международната класация. Разследването се води в седем европейски страни и е обвързвано с арменската мафия.

Не се оповестяват имена, само че представителят на първите 30 е състезател с три трофеи от АТП в кариерата си.

От актуалните тенисисти в топ 30 с по три трофеи от АТП са грузинецът Николос Басилашвили (№26), французинът Беноа Пер (№24), австралиецът Алекс Де Минор (№18), аржентинецът Диего Шварцман (№14) и италианецът Матео Беретини (№8).

" Свързана е арменската мрежа за манипулиране на срещи, която е публикувана в седем европейски страни. Замесени хора са доста интелигентни и са направили измами в изключиелно огромни мащаби ", удостовери министърът на правораздаването на Белгия Ерик Бишоп пред ZDF.

Според Бишоп всеки мач е водил облага десетки хиляди евро. Той също по този начин удостоверява, че уреждащите са били в непосредствен контакт с тенисистите на корта.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР