Фаза на Луната: трета четвърт, намаляваща Луна Луната е в знак

...
Фаза на Луната: трета четвърт, намаляваща Луна
Луната е в знак
Коментари Харесай

Могат да се появят внезапно нови възможности

Фаза на Луната: трета четвърт, намаляваща Луна

Луната е в символ Телец до 16:06ч на 9 август.

Луната в този знак внася известна умиротвореност в живота и ни прави леко апатични.

Благоприятен интервал за развиване и дотъкмяване на по-рано почнали каузи. Избягвайте нестимулираните дейности и местата, където има доста хора. Шопингът добре се отразява на душeвността.

Добре е да се срещате с близки и обичани хора, да пребивавате в удобна и релаксираща конюнктура.

Хубаво е да прекарате повече време измежду природата, да стоите повече време на слънце, да ходите боси, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на удобна конюнктура.

Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията.

Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени питиета, не стойте на течение, правете извършения за шията, отложете визитата при ортодонт.

Лунен календар: продължава 22 лунен ден до 00:14ч на 9 август

Ден на висшата небесна мъдрост. Подходящо за медитация върху сакрални знаци, мандали, карти таро. Лунният ден нормално е спокоен, само че е допустимо да зародят и непредсказуеми обстановки. Необходимо е да видите позитивната страна на всичко, което се случва с вас.

Избягвайте разногласия и спорове. Не бързайте да се разстройвате и да приемате неуспеха като неуспех. Опитайте се да погледнете на събитието в профил и ще видите, че решението ще изплува, в случай че деянията креативен метод и изключително, в случай че мислите ексцентрично. Могат да се появят ненадейно нови благоприятни условия.

Днес би трябвало да се мисли единствено позитивно. Лошите мисли са разкош, който не можете да си позволите. Добре е да деянията благотворителност и милосърдие, да вършиме дарове.

Бъдете великодушни във връзка с децата.

Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да докара до непредсказуеми и неуправляеми събития. Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност.

Не се предлага да се работи доста през този лунен ден. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота. Може да се заемете със самообучение, с повишение на квалификацията, четене на книги, учебници.

Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателно и по всякакъв начин се приветства.

Също употребявайте повече зеленчуци, въобще растителна храна в огромни количества.

Заболявания появили се през днешния ден са много рискови. Днес е належащо да дишате доста чист въздух.

Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата.

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре. Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение.

В съня си ще видите знаци, които ще ви оказват помощ да разберете в коя част от своята Душа би трябвало да внесете светлина и наслада.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР