Файненшъл таймс (Financial Times) откри офис в София. Предвижда се

...
Файненшъл таймс (Financial Times) откри офис в София. Предвижда се
Коментари Харесай

Файненшъл Таймс откри офис в София

" Файненшъл таймс " (Financial Times) откри офис в София. Предвижда се до края на годината в него да работят 130 чиновници, които ще дават отговор за инженеринга, създаването, дизайна и стопански разбори, оповестиха от Столичната община.

" Изборът на София от една от най-авторитетните бизнес медии в света значи огромно доверие и благоприятни условия. ", сподели при откриването кметът на София Йорданка Фандъкова.

На събитието участва Кейт О " Риърдън, основен продуктов и информативен шеф във FT, която описа за избора на София:

" Оглеждахме разнообразни вероятни места за този офис - в Азия, Европа и Англия, преди да се спрем на България. Дългата известност на София като център на технологиите, дружно с развиването на промишленостите в региона на данните, изкуствения разсъдък, възраждащата се като столица на технологиите на Балканите София - всичко това прави вашия град неустоима дестинация за сходна инвестиция. Нашите екипи в София са моторът в главните области. Продължаваме да влагаме в София - имаме намерение да разтеглим своята активност тук, като създадем нов екип, който ще работи за профилираните издания на FT. Надявахме се, че градът ще ни даде надарени хора, които ще ни оказват помощ да преобразим FT. Действителността надвиши нашите упования. Вашите отдаденост и сила са извънредно вълнуващи и нямам търпения да видя какво още можем да реализираме дружно.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР