Фаворитът за трофея от Карабао Къп Манчестър Сити отпадна в

...
Фаворитът за трофея от Карабао Къп Манчестър Сити отпадна в
Коментари Харесай

Саутхемптън изхвърли Манчестър Сити от Карабао Къп

Фаворитът за трофея от Карабао Къп Манчестър Сити отпадна в четвъртфиналите на шампионата след загуба от Саутхемптън с 0:2 като посетител. На " Сейнт Мерис " " жителите " се показаха едва и не съумяха да насочат нито един прецизен удар в целия дуел.

" Светците " нанесоха двоен удар на своя противник в границите на пет минути в средата на първото полувреме, когато поредно Секу Мара и Муса Дженепо се разписаха. До края играчите на Пеп Гуардиола по този начин и не съумяха да отговорят на предизвикването и се сбогуваха с конкуренцията.

В другия мач от предходната вечер Нотингам Форест победи Уулвърхемптън с 4:3 след осъществяване на дузпи . Редовното време на дуела на " Сити Граунд " приключи при тъждество 1:1 след голове на Уили Боли за Форест и Раул Хименес за " вълците ". При дузпите домакините направиха единствено един пропуск, до момента в който Уулвс сбъркаха два пъти.

По този метод в полуфиналите Нотингам Форест ще срещне Манчестър Юнайтед, а Саутхемптън ще премери сили с Нюкасъл. Победителите ще бъдат избрани след два мача на разменено посещение, които би трябвало да се проведат в края на януари и началото на февруари. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР