Фаворитът за наследник на Тереза Мей Борис Джонсън обяви, че

...
Фаворитът за наследник на Тереза Мей Борис Джонсън обяви, че
Коментари Харесай

Борис Джонсъс ще преговаря за търговско споразумение със САЩ

Фаворитът за правоприемник на Тереза Мей Борис Джонсън разгласи, че ще се опита да контракти с американския президент Доналд Тръпм комерсиално съглашение сред Съединени американски щати и Англия. Това ще едно от нещата, които възнамерява още в първия месец на управническия си мандат като възможен министър председател на Обединеното кралство.
Според източник, непосредствен до акцията на Джонсън, някогашният външен министър счита, че сходно комерсиално съглашение на високо ниво ще насърчи сключването на други сходни покупко-продажби с останалите световни сътрудници на Англия.
Същият източник оповестява, че Борис Джонсън ще пътува до Вашингтон незабавно откакто поеме управлението на Консервативната пария, с цел да обезпечи някакъв тип комерсиално съглашение с Белия дом преди приключването на сегашния краен период за Брекзит на 31-ви октомври, съобщи БНР.
Преди няколко дни Джонсън съобщи, че желае да бъде " доста мощно привързан със Съединени американски щати ", добавяйки, че има намерение да има " тесни работни взаимоотношения с всеки, който е в Белия дом ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР