Фаворитът избра да се върне у дома Георги Петков, по-известен като

...
Фаворитът избра да се върне у дома
Георги Петков, по-известен като
Коментари Харесай

Обрат след Игри на волята: Любимец на зрителите промени из...


Фаворитът избра да се върне вкъщи

Георги Петков, по-известен като Гого, се трансформира в любим на феновете на Нова телевизия с „ Игри на волята “ поради спокойното и премерено държание, което показва.

Решил да взе участие в рисковото шоу по време на ваканцията си предходната година, която прекарва у нас. Иначе от години работи в Саудитска Арабия като треньор по фитнес. Приятел му предложил да се опитва, откакто му посочил запис от предходен сезон.

„ Не виждам телевизия, не пребивавам в България, по тази причина нямах визия защо става дума. Когато съм в родината, се стремя да пребивавам на открито, без да виждам в телефона или екрана на тв приемника “, признава той. Трябвало да се прибере в Саудитска Арабия на 3 декември 2021 година, само че поради неприятното време полетът бил анулиран, написа Хотнюз.

На 5 декември получил покана да отиде на изпит за Игрите, по тази причина удължил престоя си у нас с неплатен отпуск. Минал и втори кръг през април, а шефовете му в арабската страна го пуснали и за лятото, с цел да се снима в предаването. Не съжалява за присъединяване си, тъй като бил прекомерно отгчен от работата си и идентичния, въпреки и богат и спокоен живот в чужбина. Пък половин година не бил срещал жена в мюсюлманската страна, където разпоредбите са извънредно строги. След края на предаването се върнал единствено за месец в Саудитска Арабия, с цел да уреди връзките си с работодателите и към този момент от два месеца живее непрекъснато в България.

„ Получавам доста писма от фенове, които ме поздравяват за представянето в предаването и желаят да схванат още детайлности за спорта, който практикувам-калистеника. Правя доста благотворителни събития за деца с увреждания в България “, споделя Гого пред журналиста Христо Денев от БНР.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР