Фатих Терим, може би най-популярният футболен човек в Турция, е

...
Фатих Терим, може би най-популярният футболен човек в Турция, е
Коментари Харесай

Фатих Терим е в болница с коронавирус

Фатих Терим, може би най-популярният футболен човек в Турция, е диагностициран с ковид и е постъпил в болница в Истанбул. 66-годишният треньор на " Галатасарай " незабавно се опита да успокои феновете си със известие в " Туитър ": " В болничното заведение съм, в положителни ръце. Не се безпокойте. "

Терим на дълбока респект в Турция, откакто спечели като треньор с " Галатасарай " 8 шампионски трофеи и 3 купи на Турция, един път Купата на УЕФА през 2000 година, и изведе турския народен тим до 1/2-финал на Евро 2008. Той е бил отпред също на " Милан " и " Фиорентина ". Именитият експерт е вторият инфектиран с COVID-19 от " Галатасарай " след вицепрезидента на клуба Абдурахим Албайрак.

Междувременно стана ясно, че се усъвършенства положението на спортно-техническия шеф на " Милан " Паоло Малдини, който също се разболя от ковид, дружно със сина си Даниел - футболист от юношеската групировка на отбора. " Ние сме добре и д о седмица ще преборим вируса . Благодаря ви за неугасващата поддръжка ", сподели Малдини във видеосъобщение в профила си в " Инстаграм ". Бившият италиански национал също по този начин благодари на лекарите, сестрите, медицинските служащи и доброволци, които поставят големи старания в тежката конюнктура сега в страната. " Вие ме карате да се усещам горделив, че съм италианец ", съобщи Паоло Малдини.

Първият футболист от британската Висша лига, който се разболя от ковид - Калъм Хъдсън-Одой ( " Челси " ), пък към този момент не проявава признаци на болестта. От лондонския клуб оповестиха, че играчът към този момент тренира в домашни условия. Напълно възобновен е и мениджърът на " Арсенал " Микел Артета. " Отне ми три или четири дни, с цел да се усещам по-добре и да имам доста повече сила. Нямам към този момент никакви признаци ", разгласи испанецът.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР