Фаталното намушкане на мигранти в палатковия град на остров Рандъл

...
Фаталното намушкане на мигранти в палатковия град на остров Рандъл
Коментари Харесай

Фаталното намушкване на мигранти в Ню Йорк беше заради жена – в палатков град, пълен с въоръжени съперници, разделени „лагери“, твърдят източници и търсещи убежище

Фаталното намушкане на мигранти в палатковия град на остров Рандъл беше поради жена, закон- източници от правоприлагащите органи споделиха в неделя - до момента в който търсещите леговище описаха живота в приюта като цялостен с въоръжени противници и разединителни " лагери ".

24-годишната жертва беше в шатрата на кафенето в обширния подслон малко преди 18:30 часа. Събота, когато влезе в спор със собствен сътрудник, търсещ леговище, който разговаряше с приятелката на мъжа, споделиха източници пред The ​​Post.

По време на разногласието жертвата е била нападната от четирима души, споделиха източници. Един от обвинените, 26-годишен, по-късно извадил нож и намушкал жертвата в региона на врата и гърдите, споделиха източници.

Жертвата е откарана по неотложност в болничното заведение в Харлем, където е оповестена за мъртъв.

Полицията откри ножа на местопроизшествието и арестува обвинения за намушкване, до момента в който тримата му съучастници са напразно, споделиха източници.

Венецуелският преселник Роджър Кастило сподели за м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР