Фаталните жени винаги са привличали умовете на мъжете. Когато някой

...
Фаталните жени винаги са привличали умовете на мъжете. Когато някой
Коментари Харесай

Пикантните истории на най-покварените жени в света

Фаталните дами постоянно са привличали мозъците на мъжете. Когато някой разрушава сърца с един взор. не е належащо да дава отговор на съответни стандарти за хубост. Тези дами имат необикновен сексапил и постоянно употребяват сексът за персонална полза. Ето селекция от дами, които се считат за най-покварените в света:

Клеопатра - Благодарение на сексуалността си тя е осигурила 20 години самостоятелност на Египет

Кралицата на Египет Клеопатра е провъзгласена за най-порочната жена. Смята се, че тя е имала невероятна хубост. Историята на нейния живот е изпълнена с неповторими събития, само че освен поради интимните й завършения. На 18-годишна възраст тя се омъжила за 9-годишния си брат Птолемей XII, с цел да застане отпред на Египет. И управлявала страната в продължение на четири години, до момента в който брат й не се разбунтувал против нея и нейния съдружник и ухажор Юлий Цезар.

След като съблазнила Цезар и Марк Антоний, Клеопатра осигурила 20 години самостоятелност от римляните в страната си. Хитростта и хубостта й са предиздвикали Юлий Цезар да се хвърли сред чаршафите с нея, да го завърже с въже и да го плени.

И с цел да победи Марк Антоний, тя заповядала да се построи транспортен съд с червени платна и да се поръси с розови листенца. Клеопатра обичала козметиката и безусловно се давела в благосъстояние.

Тя имала няколко деца - Цезарион, Александър Хелиос, Клеопатра Селена и Птолемей II Филаделфус. Клеопатра е умряла на 38-годишна възраст, откакто сама се отровила със змийска отрова, оставяйки доста загадъчни истории след себе си.

Мария Александровна Салтикова: Преоблича се в мъжки облекла, с цел да стигне до мъжете

Принцеса Мария Александровна Салтикова, световна дама от края на 20-те и 30-те години на 20 век, е била омъжена за граф Поточка. Тя обичала мъжете в униформа и постоянно посещавала казармите, като прекарвала цялото си свободно време в компанията на любовниците си. И с цел да влезе в камерите на гранадините, тя даже се преобличала в мъжки облекла.

Валерия Месалина: Спечелила съревнование с известна куртизанка

Валерия Месалина, брачна половинка на римския император Клавдий, също се счита за жена, която доста е обичала мъжете. След като се омъжила за императора, тя направила обществен дом и провела оргии.

Казват, че даже се е обзаложила с известната куртизанка Сцила, коя от тях ще спи с по-голям брой мъже за една нощ - и спечелила с впечатляващия резултат от 50:25.С този си героизъм тя дала на науката и историята различното наименование на нимфоманията — месалинов комплекс.

Името на Месалина е станало нарицателно за дами, заемащи високо състояние и отличаващи се с разхайтеност и дебелоочие.

Маркиз дьо Помпадур: Построява замък-публичен дом

Маркиз дьо Помпадур, обичаната на крал Луи XV, се счита за най-покварената жена на времето си. Завоювайки царя, тя в продължение на двадесет години съумява да стане политик, филантроп и кралска любимка. И с цел да му се хареса, тя даже му построила замък-публичен дом.

Мари Жана Дю Бари: Другата фаворитка на Луи XV

Мари-Жана Бекю, графиня Дю Бари, е последната любовница на крал Луи XV. Тя избягала от вкъщи си на 13-годишна възраст, с цел да не влезе в манастир. Животът я трансформирал в продажница, само че в последна сметка съумяла да очарова граф Дю Бари, който я отвел в замъка на Луи. Но на Мари не й стигало постигнатото и се е влюбила в самия крал.

Статутът на формалния й любимец не се трансформирал в спънка за нея и любовите й - тя траяла да се среща с други мъже.

Мария Антоанета: Намирала мъже за самотните си нощи на баловете

След сключването на брака си с Луи XVI двамата се отдръпват в брачните си палати, където, по остарял бит, бракът би трябвало да бъде употребяван през първата брачна нощ. Преди да бъдат оставени да изпълнят този дълг, персонално Луи XV благославя брачното ложе на внука си и произнася тържествена тирада по този случай. На идната заран излиза наяве, че това не се е случило. Нищо не се случва и през идващите години. Сексът сред двамата се оказва проблем, защото Луи не е по никакъв начин полов и не схваща нуждата да спи със брачната половинка си.

Френската кралица Мария Антоанета не приемала обстановката, в която се намирала, а брачният партньор й Луи XVI бил безпомощен. Мария Антоанета намирала постоянно по какъв начин да задоволи потребностите си - на всеки бал намирала мъж, който й давал това, което било неефикасно да чака от брачна половинка си.

Катрин II - Руската императрица

Легендите приказват доста и за интимния живот на съветската императрица Катрин II. Известно е, че в младостта си тя имала повече от 30 любовници. И когато взела трона, претендентите за нощта били избирани от прислужниците й.

Гала Дали: Безкрайните оргии

Съпругата на Салвадор Дали, Гала Дали го съблазнила, въпреки че била 10 години по-възрастна от него. Твърди се, че тя е била доста смела в интимния си живот. Правела оргии даже в фамилните палати, когато мъжът й не бил там.

Гала има доста извънбрачни връзки, на множеството от които Дали не възразява. Въпреки всичко това Гала остава единственият женски модел в творчеството му и той не стопира да ѝ се възхищава и да я възхвалява до края на дните ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР