Фаталните жени винаги са привличали умовете на мъжете. Когато някой

...
Фаталните жени винаги са привличали умовете на мъжете. Когато някой
Коментари Харесай

Пикантните истории на най-покварените жени в света, които обичали секса повече от всичко

Фаталните дами постоянно са привличали мозъците на мъжете. Когато някой разрушава сърца с един взор. не е належащо да дава отговор на съответни стандарти за хубост. Тези дами имат необикновен сексапил и постоянно употребяват сексът за персонална полза. Ето селекция от дами, които се считат за най-злобните в света, поради това, че са погубвали мъжете съдбовно:

Клеопатра: с помощта на сексуалността си тя обезпечи 20 години самостоятелност на Египет
Кралицата на Египет Клеопатра е провъзгласена за най-порочната жена. Смята се, че тя е имала невероятна хубост. Историята на нейния живот е изпълнена с неповторими събития, само че освен поради интимните й завършения. На 18-годишна възраст тя се омъжила за 9-годишния си брат Птолемей XII, с цел да застане отпред на Египет. И тя ръководи страната в продължение на четири години, до момента в който брат й не се разпалва против нея и нейния съдружник и ухажор Юлий Цезар.
След като съблазнила Цезар и Марк Антоний, Клеопатра осигурила 20 години самостоятелност от римляните в страната си. Хитростта и хубостта й са предиздвикали Юлий Цезар да се хвърли сред чаршафите с нея, да го завърже с въже и да го плени. И с цел да победи Марк Антоний, тя заповядала да се построи транспортен съд с червени платна и да се поръси с розови листенца.
Клеопатра обичала козметиката и безусловно се давела в благосъстояние. Тя имала няколко деца - Цезарион, Александър Хелиос, Клеопатра Селена и Птолемей II Филаделфус. Клеопатра е умряла на 38-годишна възраст, откакто сама се отравя със змийска отрова, оставяйки доста загадъчни истории след себе си - античните алхимици даже вярвали, че тя има камък на философа.


Мария Александровна Салтикова: Преоблича се в мъжки облекла, с цел да стигне до мъжете
Принцеса Мария Александровна Салтикова е била омъжена за граф Поточка, световна дама от края на 20-те и 30-те години на 20 век. Тя също се счита за доста опитна в персоналния си живот. На Салтикова били отдадени стихотворения.. Тя обичала мъжете в униформа и постоянно посещавала казармите, като прекарвала цялото си свободно време в компанията на обичаните си. И с цел да влезе в камерите на гранадините, тя даже се преобличала в мъжки облекла.


Валерия Месалина: в надпреварата за броя на мъжете на нощ, куртизанът завоюва с резултат от 50:25
Валерия Месалин, брачна половинка на римския император Клавдий, също се счита за жена, която е обичала доста мъжете. След като се омъжила за императора, тя направила обществен дом и провела оргии с мъже. Казват, че даже се е обзаложила с известната куртизанка Скила, коя от тях ще спи с по-голям брой мъже на нощ - и спечелила с впечатляващия резултат от 50:25. През нощта тя да служила на екипажа на боен транспортен съд. В нейна чест, даже кръщават комплекс на дами със полови разстройства, които са лесни за съблазняване.


Маркиз де Помпадур: Построява си замък-публичен дом
Маркиз де Помпадур, обичаната на крал Луи XV, се счита за най-покварената жена на неговото време. Завоювайки царя, тя в продължение на двадесет години съумява да стане политик, уредник на свободното си време и държанка на шефа на литературния салон. И с цел да й хареса, тя даже му построила замък-публичен дом.


Мари Жан Дю Бари: Другата фаворитка на Луи XV
Друг " непретенциозен " любимец на крал Луи XV е Мари Жан Дю Бари. Тя избягала от вкъщи си на 13-годишна възраст, с цел да не влезе в манастир. Животът я трансформирал в продажница, само че в последна сметка съумяла да очарова граф Дюбари, който я отвел в замъка на Луи. Но на Мари не й стигало постигнатото и се е влюбила в самия крал. Статутът на формалният й любимец не се трансформирал в спънка за нея и любовите й - тя траяла да се среща с други мъже.


Мария Антоанета: Намирала мъже за самотните си нощи на баловете
Френската кралица Мария Антоанета не приемала обстановката, в която се намирала, а брачният партньор й Луи XVI бил безпомощен. Мария Антоанета намирала постоянно по какъв начин да задоволи потребностите си - на всеки бал намирала мъж, който й давал това, което било неефикасно да чака от брачна половинка си.


Джована I: Любовница на няколко сътрудници
Кралицата на Неапол, Джована I, се считала за най-разкрепостената жена на 1300-те години. Казват, че даже е желала да влезе в интимни връзки с няколко сътрудници едновременно.


Елизавета Петровна: Кварталната държанка
Руската императрица Елизабет Петровна също се считала за жена, която доста обичаше мъжете. Според някои изявления, тя си имала ухажор във всеки квартал.


Катрин II - Руската императрица
Легендите приказват доста и за интимния живот на съветската императрица Катрин II. Обикновено се смята, че даже в младостта си тя имала повече от 30 любовници. И когато взела трона, претендентите за нощта били избирани от прислужниците й.


Гала Дали: Безкрайните оргии
Съпругата на Салвадор Дали, Гала Дали го съблазнила, въпреки че била 10 години по-възрастна от него. Твърди се, че тя е била доста смела в интимния си живот. Правела оргии даже в фамилните палати, когато мъжът й не бил там.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР