Фаталните 13 звезди прекрачиха прага на къщата на Биг Брадър

...
Фаталните 13 звезди прекрачиха прага на къщата на Биг Брадър
Коментари Харесай

Фаталните 13 брадъри бедстват без легла и чинии

Фаталните 13 звезди прекрачиха прага на къщата на Биг Брадър преди минути, като най-голямо неспокойствие провокира мюсюлманката Албена Вулева. Бившата телевизионна водеща се появи в дълга тога и шамия и незабавно провокира гнева на футболиста Стойко Сакалиев. Той я упрекна в неистина и съобщи, че не има вяра в откровеното й поклонение към Алаха поради православните й родители.

Така риалитито по Нова опитва да повтори спор от конкурентното „ Фермата” по Би Ти Ви, където участникът Нури продължава да изяснява, че у нас е нямало турско иго и обезпечено пали кавги с изказванията си. по този начин за първи път феновете доживяха риалити №1 Биг Брадър да повтаря "Фермата ", вместо да е противоположното.



Освен Вулева и Сакалиев в къщата на огромния брат влязоха още Емануела, Русата Златка, Станимир Гъмов, Жени Калканджиева, гримьорът Цецо Андреев, рапърът Wash MC, Весела Неински, Никита Джонсън с татуировките, гаджето на Златка Благой Георгиев-Джизъса и никому незнайният музикант Стоян Роянов-Я-я. В къщата няма никакви мебели и посуда като столове, маси и чинии. Засега максимален проблем е неналичието на чаши, тъй като съквартирантите обилно се черпят с питиета.

Яденето им е сервирано на земята, а най-лошото е, че липсват и кърпи за баня, за което те още не подозират. Няма и кревати за спане, по тази причина съквартирантите ще би трябвало да си ги заслужат с задача като изобретатели, която към този момент стартира.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР