фаталната“ Лена и двамата й възлюбени Не може да им се

...
фаталната“ Лена и двамата й възлюбени
Не може да им се
Коментари Харесай

Киро, Асен и Лена – наглост без граници 

„ съдбовната “ Лена и двамата й възлюбени
Не може да им се отхвърли – в Продължаваме промяната са професионални тепегьози и лъжци. Като се стартира от Кирил и Асен и се стигне до злополучните годеници Миро и Лена Парапета.

Последният гаф на Кирил е Асен е обвързван с аферата „ Джемкорп “ – Асен сподели, че „ не е изключено Кирил Петков да не е получил отчета на ДАНС за „ Джемкорп “, при мен отчет на ДАНС не е идвал “, Киро го опроверга, че отчетът е дошъл при него, бил е обсъждан на съвещание на Министерски съвет и въз основата на този отчет държавното управление взема решение да приключи меморандума?!

На кого от двамата лъжци да вярваш? Те даже не си вършат труда да стиковат лъжите си – единият споделя нещо, другият след 1 час го опровергава.

За Кирчо и Асен моралът е непозната материя.

Същото важи и за Лена Парапета. След любовната й случка с Кирчо, тя бе принудена да напусне политиката, където се изживяваше като сив кардинал. И вместо да изчезне вечно от общественото пространство, тази неуспяла любовница продължава да дава политически оценки. Лена е неразбирателство освен в политиката, само че и в живота. Незнайно по какъв начин е съумяла да убеди рогоносеца Миро, че сред нея и Кирчо е нямало нищо – макар видеозаписа, на който се вижда по какъв начин двамата отиват в любовното си гнездо.

Как Киро е баламосал жена си Линда не е мъчно да се досетим. Той е патогенен измамник и е измислил нещо. Но надали канадката ще му елементарни – за разлика от него тя има морал.

Наглостта на Лена и Киро единствено видимо наподобява персонален проблем. Тази безочливост е присъща за водачите на този изкуствено основан от Съединени американски щати план.

Кирил, Асен, Лорер, Лена нямат морал, те са нагли и безпардонни. Лъжат, манипулират и мислят, че по този начин се прави политика.

Засега съумяват, тъй като в Политическа партия има наивници, като злощастният избраник Миро, които още им имат вяра. Този последният от дълго време трябваше да е изритал въртиопашката Лена от живота си. Но тези хитреци му хвърлиха „ кокалчето “ ръководител на Народното събрание и той, като чинно кученце го лапна.

Това е „ новият морал “ на Продължаваме промяната?!

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР