Фатална трагедия отне детски живот и покруси Асеновград навръх Богоявление.

...
Фатална трагедия отне детски живот и покруси Асеновград навръх Богоявление.
Коментари Харесай

Кметът на Асеновград изказа съболезнования на близките на...

" Фатална покруса лиши детски живот и покруси Асеновград точно на Богоявление. Нищо не е сравнимо със загубата на дете. Затова и аз не мога да си разреша да меря с думи тази скръб” Това сподели в изказване след нещастието кмета на Община Асеновград доктор Емил Караиванов.

„ Един детски живот бе прекършен вечно след безразсъден случай с непоправими последици.
Като татко и кмет показвам най-дълбоките си съболезнования на родителите и фамилията на Васко. Преживявам мощна човешка съпричастност и бих направил всичко по силите ми те да имат поддръжка в този тежък миг. Страдам и за децата, другари, съученици и учители на Васко, които също понасят шока от загубата.

За тежкия случай към този момент има следствие. Община Асеновград ще окаже цялостно подпомагане за него. Още един път показвам дълбоките си съболезнования и съпричастност за случилото се”, добави кметът на Община Асеновград в изказването си.

Трагедията с 13-годишния Васко се случи в събота по обяд. Момчето падна от канара под Асенова цитадела. Заради случая пътят Асеновград-Бачково бе затворен. Образува се три километра колона от коли. На място дойде и кола за спешна помощ, само че макар напъните на лекарите момчето издъхнало.

Това е втори случай на рухване на дете от скалите в региона на Асенова цитадела. През май м.г 12-годишната Ани се подхлъзна от 6 метра височина по време на разходка из Асенова цитадела, проведена от учебното заведение. Момичето се подпряло на мантинела, с цел да си върже обувката и по случайност от нехайство паднало в пропастта. Момичето изпадна в кома след случилото се.
тагове Асеновград канара Васко гибел съболезнования
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР