Фъстъченото масло е не просто супер храна, но и невероятен

...
Фъстъченото масло е не просто супер храна, но и невероятен
Коментари Харесай

Защо фъстъченото масло е супер храна

Фъстъченото масло е не просто супер храна, само че и необикновен метод да заситим глада, когато диетата не разрешава да посегнем към буркана с течен шоколад. Освен че усетът му е прелестен и зарибяващ, питателните му индикатори го вършат едно от най-здравословните решения, когато високопротеиновите шейкове и храни ни писнат.

Само 100 грама фъстъчено са задоволителни, с цел да ни дадат към 30 грама протеин, като в същото време вливат в тялото и голямо количество сила. Въпреки че е богата на калории храна, фъстъченото масло се усвоява доста бързо от организма, а растителните мазнини в него спомагат за боренето на нездравословния холестерол.

Освен това то е несметен източник и на витамините С, А и Е, които са от първостепенна значимост за възобновяване на организма след подготовка и за естественото му действие. Фъстъците са натурален източник и на антиоксиданти, които подкрепят работата на храносмилателната система и форсират метаболизма ви.

Редовната консумация на фъстъчено масло потвърдено понижава риска от диабет, образуването на камъни в жлъчката и рак на стомаха . Затова и то е квалифицирано като супер храна, която е значимо да включим в ежедневния си режим.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР