Фарсът между главния прокурор и прокуратурата всъщност не се случва

...
Фарсът между главния прокурор и прокуратурата всъщност не се случва
Коментари Харесай

Фицата: Фарсът с Гешев и прокуратурата е от доста време

„ Фарсът сред основния прокурор и прокуратурата в действителност не се случва от през вчерашния ден, а от много време. Всеки подобен акт си заслужава моето внимание. “
Това сподели пред „ България Днес “ артистът Филип Аврамов.

Преди дни клип на Филип, който имитира по какъв начин Иван Гешев къса своята оставка, стана шлагер в обществената мрежа.

" Скечът също по този начин стана мотив в обществените мрежи да се появят и други сходни неща, което е доста занимателно. Когато ми стане креативно, употребявам такива мотиви да си популяризирам представленията. В случая е " Защото съм прочут " (така се споделя спектакълът на Аврамов), прибавя още екранният Коце от „ Домашен арест “.

Аврамов още веднъж захапа политиците. Актьорът в последните месеци показва своята позиция и постоянно нападна депутатите.

" Повече от две или три години политиците не могат да създадат кабинет. От персонален опит мога да кажа, че българинът дава своя углавен избор, когато не гласоподава. За да живеем в същинска народна власт, би трябвало да се съблюдават обещанията от политиците. Също по този начин би трябвало да се обърне внимание на образованието и културата за цялата нация. Думата „ просвета “ съвсем не се загатва към този момент “, прибавя още Фицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР