Фармацията днес е истински бизнес. Не е толкова полезно за

...
Фармацията днес е истински бизнес. Не е толкова полезно за
Коментари Харесай

Мислите ги за полезни, но всъщност тези витамини вредят на здравето ви!

Фармацията през днешния ден е същински бизнес. Не е толкоз потребно за лекарите да лекуват изцяло хората, тъй като здравият пациент не се нуждае от медикаменти. Но същинските болести се получават и от по този начин наречената " сезонна авитаминоза " - споделят ви, че по това време би трябвало безусловно да поддържате тялото с спомагателни количества витамини.

Всичко това е неуместно, рисково освен за портфейла, само че и за здравето. Престанете да пиете тези витамини и се отдайте на естествена храна - има безусловно всички субстанции, от които се нуждаете.

Фолиева киселина
Всеки ден човек се нуждае от 400 микрограма фолиева киселина. Боб, аспержи, даже зърнени закуски елементарно покриват тази норма. Всъщност фолиевата киселина намалява риска от развиване на неврологични недостатъци при новородените и заради това от време на време се предписва от доктор. Бременна ли сте? Не? Е, не го вземайте.

Селен
Преди известно време селенните медикаменти бяха интензивно рекламирани като средство за попречване на рак на простатата. Последните изследвания обаче демонстрират, че приемането на спомагателни дози от тези витамини покачва риска от развиване на рак. В допълнение, единствено 200 μg селен дневно предизвика развиването на диабет.

Кои са останалите витамини, които вредят на здравето ви, четете в най-полезния уебсайт - zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР