Фармацевтичните компании, които си сътрудничат с американското правителство, са на

...
Фармацевтичните компании, които си сътрудничат с американското правителство, са на
Коментари Харесай

Щатски компании пускат ваксина до два месеца

Фармацевтичните компании, които си сътрудничат с американското държавно управление, са на път да стартират интензивно произвеждане на ваксина против новия ковид до края на лятото, сподели почитан американски формален представител, представен от Ройтерс.

" Ако питате по кое време тъкмо материалите за имунизацията ще бъдат безусловно в произвеждане, това евентуално ще стане след четири до шест седмици, само че ние ще произвеждаме интензивно до края на лятото ", съобщи представителят в понеделник.

Правителството на президента Доналд Тръмп подкрепя финансово създаването на ваксина против Ковид-19 благодарение на специфична стратегия. Досега по нея са отпуснати грантове от няколкостотин милиона $ до над един милиард.

Преди дни стана ясно, че към 4000 доброволци са се записали като участници в проучване за основаване на ваксина против ковид в университетската болница в немския град Тюбинген.

Оттогава към 50 души са я приели. Според Кремзнер, до момента не са се появили изненадващи странични резултати. Дотук всичко е доста добре, сподели Кремзнер и добави, че изследването не е разкрило никакви сензационни или предизвикващи угриженост находки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР